Inicia’t o perfecciona. Tu tries!

Escola de Golf

El lloc idoni per descobrir tots els secrets d’aquest esport! Els nostres professors ofereixen classes personalitzades dirigides a nens i adults perquè gaudeixin del seu primer contacte amb el golf o perfeccionin els seus cops en un ambient de diversió.
  • Camp de pràctiques de dos nivells
  • 3 zones de putting-green
  • Zona d'approach i buker de pràctiques
  • Pitch & Putt de 9 forats
  • Camp de golf de 18 forats

Els nostres professors

Idiomes: Català, Castellà, Anglès i Francès

Paul Brown

Nascut a Irlanda, Paul Brown té el cor dividit entre l’illa britànica i França, país en el qual va desenvolupar gran part de la seva carrera professional competint al Circuit Francès i al Challenge Tour durant 10 anys.

Professor amb trenta anys d’experiència, Brown ha prestat els seus reputats serveis a París, a la regió de Bretanya i, des de l’any 2000, al Golf Club Peralada.

paulbrown2627@gmail.com

Idiomes: Català, Castellà, Anglès i Francès

Txomin Hospital

Txomin Hospital va ser jugador del PGA European Tour des de l'any 1992 fins al 2001, passant posteriorment a formar part del Senior European Tour des del 2008 fins al 2016. Durant aquest període va guanyar el Sicilian Masters 2010.

Des del 2007 fins l'any 2017 va ser l'entrenador de l'Equip Nacional d'Espanya, aconseguint el títol de Campió d'Europa Boys Sub-18 al 2011 i Campió d'Europa Absolut l'any 2017.

 

txominhospital@gmail.com

Modalitats de cursos