27 gen - 29 gen (FINALITZAT)

Campionat de Peralada (WAGR)

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee

Descripció del torneig

Del 27 al 29 de gener celebrem el Campionat de Peralada (WAGR), un prova puntuable per el R&A and USGA World Amateur Golf Ranking i puntuable per als Rànquings Grand Prix de la FCGolf de 2023 de les següents categories: Absoluto, Boy y Girl.

La modalitat és 54 forats Stroke Play en raó de 18 forats cada dia.

Barres de sortida: blanques (homes) i blaves (dones)

 

DIES I PREU ENTRENAMENT

Es podrà entrenar un cop feta la inscripció, els dies 24 i 25 de gener de 2023.

-19 anys o mes: 45€

-Fins a 18 anys: 30€

 

Reserves per email o per telèfon: casa.club@golfperalada.com. 972 53 82 87

 

LLISTA D'ADMESOS

Tancarem inscripcions el dimecres 25 de gener a les 14:00h i publicarem el llistat d'admesos el dimecres 25 de gener a les 18:00h (admissions segons hàndicap)

Dijous 26 publicarem els horaris de sortida.

Dins dels 72 jugadors/es acceptats/des, hi podrà haver un màxim de 15 participants de nacionalitat estrangera no federats per la RFEG. Tots han d'enviar un certificat de handicap al moment de la inscripció a casa.casa.club@golfperalada.com.

 

DRETS DE JOC

El preu dinscripció serà de 120€ per a tots els inscrits/es que compleixin 19 anys o més el 2023 i de 90€ per als jugadors fins a 18 anys.

El jugador haurà d'abonar l'import de la inscripció a Casa Club en fer la recollida de targeta.

Tots aquells jugadors amb targeta verda de la Federació Catalana de Golf han de fer el pagament igualment on s'indiqui, i sol·licitar la devolució a gruiz@catgolf.com un cop finalitzat el torneig.

 

ORDRE I HORARI DE SORTIDA

Els horaris de sortida es faran per ordre de handicap el primer dia i per ordre de resultat Scratch invers a partir del segon dia (sempre es desempatarà a favor de l'handicap de joc més alt).

 

Inscripcions estrictament a través del formulari o via email a casa.club@golfperalada.com indicant nom, llicència RFEG, hàndicap i telèfon.

 

Per mes información, llegir els Termes de la Competició

Premis

Campió, campiona, subcampió i subcampiona scratch

Completa la teva experiència