4 jun (FINALITZAT)

XXI Torneig Insurance Golf

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee

Descripció del torneig

CATEGORIES: Individual; Handicap masculí i femení indistints. Per equips; Categoria Handicap indistint, comptant les 3 millors targetes.

 

CLASSIFICACIONS: Una classificació individual de cada categoria i una per equipos.Se unificaran les categories Handicap individuals si una d'elles no arriba al 15% del total Per a la classificació per 'equips el mínim serà de dos.

 

SORTIDES: Pel tee 1 a partir de les 9,30 hores.

 

BARRES DE SORTIDA: Es podrà escollir des que barres de sortida es desitja competir. Homes: Blanques i grogues. Dones: Blaus i vermelles.

 

INSCRIPCIONS: En l'organització als no socis ( https://www.jmdgolf.com/inscribirse-torneo-golf) i al club els socis. Green-fee no socis: 62 €. Green-fee socis: 25 €. Inclou: Green-fee, piscolabis en el recorregut, trofeus, obsequis i sorteig.

 

TROFEUS I OBSEQUIS: Per als guanyadors de les categories individuals i obsequis per a l'equip guanyador.

 

SORTEIG: Obsequis dels següents col·laboradors: Brave, Caviar Nacarii, City Work Bcn, L'Dr.Golf, Hotel La Costa, Hotel Mas de Torrent, Hotel Villa Paulita, Gramona, La Roca Village, Península amb els vins Fontana, Restaurant Braseria la bolera, Restaurant la Braseria Tritó, Restaurant Mas Nadal, Restaurant la Gola, Teca Sabat, Vermuts Miró i Mygolfway amb la informació al seu portal.

 

TROFEUS PER A LA FINAL: Per als guanyadors individuals Handicap, obsequis als segons Handicap i equip guanyador. Gran sorteig d'obsequis dels nostres col·laboradors per als finalistes.

Premis

Drive masculí i femení i dues aproximacions indistintes.

Completa la teva experiència