18 mai (FINALITZAT)

I Torneig Perelada: On el golf només és l'excusa

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee

Descripció del torneig

El primer torneig Perelada és un esdeveniment que promet ser una experiència inoblidable per a tots els amants del golf, la gastronomia i la cultura. Aquest torneig es durà a terme al nostre camp el dia 18 de maig, on els jugadors podran gaudir d´una agradable jornada de golf i una esplèndida experiència gastronòmica durant el recorregut, així com d´uns premis excepcionals en finalitzar la jornada.

Durant la competició hi haurà diferents estacions gastronòmiques que representaran els diferents restaurants del resort: L’Olivera By Paco Pérez, Restaurant Castell Perelada i Celler 1923 així com tots els vins que s'oferiran seran exclusivament de Perelada.

PROGRAMA:

09.00h: Speech de benvinguda al torneig.

Coffee Break a Terrassa La Masia: cafès, sucs i mini brioixeria.

09.30h: Shotgun! El torneig comença amb la modalitat Individual Stableford.

10-14h:

• Al forat 5 podreu gaudir de l'estació gastronòmica del Castell Peralada Restaurant, acompanyada dels exquisits vins de Perelada. Una combinació perfecta!

• Al forat 10, us espera l'estació gastronòmica de l'Olivera Restaurant, amb plats per delectar el vostre paladar i vins exclusius de Perelada.

• Al forat 17, submergiu-vos en l'experiència culinària del Celler 1923, on els maridatges de menjar i vi seran inoblidables.

Posteriorment gaudiran d'un agradable àpat al Mirador del Castell gaudint de les vistes panoràmiques mentre assaboreixen un àpat excepcional.

Per finalitzar la jornada hi haurà una extraordinària entrega de premis amb una gran varietat d'experiències a gaudir al nostre resort, estades a Hotel Peralada, entrades per al Festival Perelada, accessos al nostre Wine Spa, experiències gastronòmiques úniques als diferents restaurants i una àmplia selecció dels millors vins de Perelada.

Els esperem a la nostra primera edició del Torneig Peralada!

 

Completa la teva experiència