14 abr - 16 abr (FINALITZAT)

Cica Golf Parelles

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee

Descripció del torneig

Els dies 14, 15 i 16 d’abril ens complau acollir la 20ena edició del Circuit CicaGolf Parelles. Entusiastes del Golf amb els que podràs conèixer diferents camps de Catalunya.

El circuit consta de dotze proves que es disputaran en dos modalitats diferents (Scramble i Fourball)

Totes les proves seran amb el sistema de puntuació Stableford. Els equips seran de dos jugadors més un reserva (opcional). Cap jugador pot formar part de més d’un equip.

Si vols participar en aquesta competició, vine a golf Peralada i gaudeix d’una fantàstica jornada esportiva.

 

Parelles 2024

El circuit consta de dotze proves que es disputaran en dos modalitats diferents (Fourball i Scramble). Totes les proves seran amb el sistema de puntuació Stableford. Els equips seran de dos jugadors més un reserva (opcional). Cap jugador pot formar part de més d’un equip.

Per a la classificació general (tant Handicap com Scratx) comptaran els quatre millors resultats de cada modalitat (8 en total). Per a la classificació de cada modalitat comptaran els sis resultats de la modalitat corresponent. Hi haurà una classificació general Fidelitat on comptaran els dotze resultats. També hi haurà una classificació de parelles Familiars (pares i fills, germans, matrimonis ...). Per a aquesta classificació comptaran els mateixos resultats que en la classificació general Handicap (si en una prova jugués un suplent i aquest no fos de la família, el seu resultat no comptaria per aquesta classificació).

Els preus de la inscripció són de 70€ divendres i de 75€ dissabte o diumenge. Hi haurà un descompte de 5€ a totes les inscripcions pagades com a màxim 48 hores abans de la prova (consultar amb l’organització per la forma de fer aquest pagament).

 

Completa la teva experiència