10 jun (FINALITZAT)

Catalunya Pro Tour

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee
 • Horari

  descarrega
 • Classificació

  descarrega
 • Pro's

  35€
 • Amateurs Socis Club

  35€
 • Amateurs afiliats al Catalunya Pro Tour

  35€
 • Amateurs no afiliats al Catalunya Pro Tour

  65€

Descripció del torneig

Participants

Podran participar tots els jugadors i jugadores professionals amb llicència en vigor expedida per la Reial Federació Espanyola de Golf o la Federació Catalana de Golf, i / o estar afiliat a alguna PGA Europea.

Per optar als premis en joc al Catalunya Pro Tour tots els jugadors professionals i amateurs hauran d'estar afiliats al Catalunya Pro Tour (90 €)

Així mateix, podran participar jugadors aficionats amb llicència de la Federació Catalana de Golf a cadascuna de les proves amb un handicap inferior o igual a 4,4 i 8.4 per als socis del club organitzador.

Barres de sortida

Els jugadors masculins sortiran de Blanques i Blaves per a les Jugadores femenines.

Inscripcions

Les inscripcions per a cada prova s'obriran a partir de la celebració de la prova anterior, i hauran realitzar-se per mail a tonienciso@hotmail.com abans de divendres previ a les 14:00. Tot jugador que no realitzi la inscripció abans de l'hora indicada no podrà participar en la prova.

Al mail haurà de detallar el nom complet, número de llicència, i en cas de ser amateur haurà especificar la seva edat, i si és soci / a o no del camp seu del torneig. Els Professionals hauran d'adjuntar a més el número de compte bancari. En cas contrari no s'abonaran els premis corresponents acumulats.

Per més info: http://www.olagolf.es/catalunya-pro-tour

Completa la teva experiència