18 nov - 19 nov (FINALITZAT)

Campionat de Catalunya Interclubs Sènior 2023

Recorda que també pots reservar el teu Green Fee

Descripció del torneig

TERMES DE LA COMPETICIÓ

 

PARTICIPANTS

Podran participar tots els Clubs o Entitats afiliades a la FCGolf o a la Federació de Golf d'Andorra (FGA), (aquests últims podran jugar sense dret a premi) i sense perjudici del que estableix la Disposició Addicional Segona de la Llei 19/2007 , de l'11 de juliol, amb camp homologat i aquells que no tenen camp i tinguin un mínim de 150 llicències el 31 de desembre de l'any anterior.

Per ser integrant d'un equip cal:

• soci o abonat del club/camp o entitat de què es tracti, amb almenys 90 dies d'antiguitat des de la data en què el jugador hagi de participar a la prova, o des de l'1 de gener de l'any en què se celebri la prova,

• o estar federat per aquest club/camp o entitat, des de l'1 de gener de l'any en què se celebri la prova. En cas de no estar federat pel club/camp o entitat des de l'1 de gener, podrà representar el club/camp o entitat si la seva primera i única llicència ho ha estat per aquest club/camp o entitat.

Tots els clubs/camps o entitats tenen dret a inscriure 2 equips com a màxim.

Hi participaran un màxim de 16 equips formats per 6 jugadors indistints amb llicència en vigor expedida per la RFEG i que compleixin 50 anys o més, l'any en què se celebri la prova. Si se supera aquest número, es seleccionaran de la següent manera:

1. L'equip de suma de hàndicap més baixa, de cada club/camp o entitat , fins a assolir la xifra de 16 inscrits.

2. Els equips de suma de hàndicaps més baix, sense tenir en compte que club/camp o entitat són, fins a assolir la xifra de 16 inscrits.

3. En cas d'empat de suma de handicap exacte, es decidirà per sorteig.

 

HANDICAPS

Els hàndicaps d'inscripció màxims seran els següents:

• Masculí : ……………………… 26,4

• Femení : ……………………… 26,4

 

INSCRIPCIONS

 Les inscripcions i el pagament es realitzaran “on line” a través de la pàgina web de la FCGolf, accedint des de www.catgolf.com . La inscripció l'haurà de fer el mateix club/camp , previ registre a la web per poder obtenir els codis personals d'usuari i contrasenya. Si ja esteu registrats, accedireu prement el botó “login”, introduint igualment els codis d'usuari i contrasenya. A continuació, seleccionarà la competició a la secció “on inscriure'm” del menú vertical del seu login. Recordar que tots els jugadors hauran d'estar registrats per poder inscriure les parelles per l'ordre anteriorment esmentat. L'import de la inscripció es pagarà a factura enviada en acabar la prova.

 

El tancament d'inscripcions serà el DIMARTS 14 de NOVEMBRE del 2023 a les 12:00h.

 

DRETS D'INSCRIPCIÓ

Inscripció per Equip ………………………. 432€

Volta d'entrenament ………………………. 25€/ pax . (màxim una volta per equip)

 

FORMAT

LLOC I DATES

Es jugarà el 18 i 19 de novembre de 2023 al Peralada Golf Club.

 

FÒRMULA DE JOC

Es jugaran 36 forats en dos dies consecutius a raó de 18 forats cada dia, sota la fórmula Fourball Stroke Play el primer dia i Greensome Stroke Play el segon.

 

BARRES DE SORTIDA

• Masculí : ……………………… Grogues

• Femenina: ……………………… Vermelles

 

HORARI DE SORTIDES

El Comitè de la Prova establirà l’ordre i l’horari de sortida del primer i segon dia.

 

CLASSIFICACIONS

La classificació s'establirà comptabilitzant els 5 millors resultats de la prova, rebutjant una targeta, sent guanyador l'equip que tingui la suma més baixa. Suspensió d'una volta: Si se suspèn la 1a volta, es comptabilitzaran les 3 targetes Greensome del segon dia. Si se suspèn la 2a volta, es comptabilitzaran les 3 targetes Fourball del primer dia.

 

PREMIS

La FCGolf lliurarà una Copa Challenge a l'equip guanyador, en què es registrarà el nom de l'equip guanyador i quedarà dipositada al Club/Camp o Entitat fins a la següent edició. Així mateix, es lliuraran premis als components dels equips 1r i 2n Scratch, i 1r Handicap , prevalent aquest ordre.

Completa la teva experiència