Pitch&Putt

Camp de 9 forats amb doble tee de sortida i un recorregut total de 1.315 metres, amb forats que oscil·len entre els 44 i 108 metres. Integrat al camp de golf i al camp de pràctiques es considera un camp pla, sense obstacles d’aigua però amb notable presència de bunkers. Un recorregut còmode i agradable, ideal per a principiants i amants del joc mig i curt.

Descarregar Score Card

Forat 1  79 metres | Forat 10 – 89 metres Per començar un forat en lleugera pujada i sense obstacles importants pel camí. A dreta i esquerra ens acompanyen unes oliveres que no haurien d’entrar en joc. El green, que ens rep en una lleugera pujada i en una pendent de dreta a esquerra, és rodó i no molt gran. Al fons a la dreta s’hi troba la xarxa del Camp de Pràctiques.

Forat 2 – 80 metres | Forat 11 – 73 metres Sortim elevats en relació al green. Hem de vigilar amb els arbres, la xarxa de la dreta i l’enorme bunker que protegeix el green a l’esquerra. El green té pendent de dreta a esquerra i és bastant petit.

Forat 3 – 55 metres | Forat 12 – 64 metres Forat curt on no trobem cap obstacle. A la dreta una filera d’arbres delimiten el fora límits i davant a l’esquerra del tee un parell d’arbres que no haurien d’entrar en joc. El green és bastant gran, amb piano al centre i una lleugera inclinació de dreta a esquerra.

Forat 4 – 87 metres | Forta 13 – 108 metres El forat més llarg del recorregut. A la dreta del carrer una filera d’arbres delimiten el fora límits. Ens trobem amb dos bunkers, un immens al centre-dreta del green i un altre més petit a l’esquerre. El green és bastant gran i amb una lleugera caiguda de dreta a esquerra.

Forat 5 – 53 metres | Forat 14 – 67 metres Forat curt on la sortida està situada dins del recorregut del Camp de Golf. Haurem de passar per sobre de la filera d’arbres que delimiten el Camp de Pitch&Putt amb el de Golf, aquesta és la principal dificultat del forat. El green és bastant gran i amb un lleuger piano que el creua en diagonal i amb pendent d’esquerra a dreta.

Forat 6 – 71 metres | Forat 15 – 65 metres Molt semblant a l’anterior, forat curt i sortida des del camp de golf. També haurem de passar per sobre els arbres per arribar al green. Un green més petit que el 5 però, en canvi, completament pla.

Forat 7 – 85 metres | Forat 16 – 78 metres Ens acompanya una filera d’arbres a la dreta que marquen el fora límits, el verdader i únic perill d’aquest forat. El green és estret i llarg amb pendent cap amunt i delimita el fons amb la famosa rasa que separa el Golf i el Pitch&Putt.

Forat 8 – 54 metres | Forat 17 – 44 metres El més curt del camp. Aquí serà al green on ens podem trobar amb problemes en funció de com es col·loqui la bandera. El green, bastant gran, té pendent de dreta a esquerra amb un piano en el centre que creua de costat a costat.

Forat 9 – 86 metres | Forat 18 – 77 metres El forat més complicat del recorregut i visualment molt impactant. El forat està en baixada i el green, que es troba protegit per dos bunkers impressionants, ens rep amb lleugera pujada. Es tracta d’un gran forat per acabar.