Pròximes competicions

TORNEIG NADALENC SOCIAL 2017

Les festes de Nadal ja arriben i, seguint la tradició, des del Club de Golf de Peralada organitzem el Torneig Nadalec Social.

El dissabte 16 de desembre de 2017 es portarà a terme l'últim torneig de l'any, on tots els socis del nostre Club podran participar per parelles. Us ho perdereu?

Modalitat: Greensome Stableford

TORNEIG NADALENC P&P 2017

Si teniu ganes de començar les festes amb energia no dubten en participar al Torneig Nadalenc de Pitch & Putt del Club de Golf de Peralada.

El 17 de desembre us esperem a tots a aquells que volgueu celebrar les festes amb nosaltres!Modalitat: Fourball StablefordCompeticions anteriors

Torneig “Amics del Golf”

El clàssic torneig Circuit dels Amics del Golf passa per Peralada el 24 i 25 de novembre de 2017 per celebrar la seva 19ena edició.

Comptarem amb premis especials per la bola més propera i el drive més llarg. Preparats?Modalitat: Stableford Individual


TORNEIG WINE & SPA

Hi ha res millor que un massatge després d'un dur torneig de Golf? El Wine Spa del Gold de Peralada és la millor excusa per relaxar-se i tornar a estar en plena forma.

A més, tots els participants rebran un pack de benvinguda!

A les 9h30 es farà la sortida simultània per a tots els jugadors.


IX POKER & SWING

Us presentem un torneig especial que es celebra en dos escenaris: el Club de Golf i el Casino de Peralada. Del 10 al 12 de novembre us proposem una cita on es barreja el Golf i el Poker, dos móns diferents però amb una cosa en comú: gaudir del joc. Qui farà la millor aposta?


Copa President Comité Competició (Social)

Si ets soci del Club de Golf Peralada el 22 d'octubre de 2017 no et pots perdre la Copa President Comité de Competició, allà on totes les parelles participants lluiten per ser la millor de la jornada i fer honor al club. Preparat per guanyar la Copa President?


Modalitat: Fourball Stabledord


XIX TORNEIG “LES CASES”

Veïns del Club de Golf de Peralada, el primer cap de setmana d'octubre teniu l'oportunitat de formar el vostre equip de golfistes i apuntar-vos al clàssic Torneig de Les Cases. Quina serà la casa guanyadora?
El 7 i 8 d'octubre podreu gaudir d'una de les trobades més divertides del nostre club!